Over ons

Jong en energiek sportmerk

JEMSZ is een jong, energiek sportkledingmerk met hoofdkantoor en magazijn in de gemeente Zaanstad in Noord Holland. Met vertegenwoordigingen in vele Europese landen, maar ook Amerika en Australië, is JEMSZ de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldmerk.

Betaalbare topkwaliteit

Betaalbare topkwaliteit en een uitstekende klantenservice vormen de basis van ons succes. JEMSZ levert wereldwijd professionele sportkleding. Onze uitgebreide collectie is in vele kleuren en meerjarig leverbaar. Daarnaast leveren we ook maatwerk en een complete kledinglijn zoals u dat wenst.

Onze teamkleding kent een uitstekende pasvorm en is leverbaar in een groot aantal maten voor zowel kinderen als volwassenen. We besteden de grootste zorg aan de keuze van materialen en onze leveranciers. Onze kleding wordt uitgebreid getest en voldoet aan strenge kwaliteitsnormen.

Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn wordt bij JEMSZ dagelijks bewezen. JEMSZ sportkleding is sportief geprijsd en betaalbaar voor iedereen. Wij staan voor openheid en transparantie. Duidelijke en consistente prijzen voor onze retailers en sportclubs.

“Wij leveren maatwerk en een complete kledinglijn zoals u dat wenst.”

Onze catalogi

Voetbal

voetbal 2

teamwear

teamwear 2

Snelle levering

Alle producten in deze catalogus zijn het hele jaar door snel leverbaar. Bovendien hebben onze verdelers de beschikking over een onlinevoorraadsysteem waarmee ze onmiddellijk de actuele status en toekomstige leveringen kunnen raadplegen.

JEMSZ is een energiek sportkledingmerk dat gezonde ambitie combineert met een transparante handelspolitiek. 

Neem contact op